Termeni si Conditii

Generalitati. Prezentarea serviciilor:
 • urmatoarele conditii si termeni de utilizare (numite CTU) vor fi active si valabile pentru toate interactiunile intre Perfect-Bid (numit in continuare prestator de servicii) si clientii sai (numiti in continuare utilizatori).
 • toate conditiile mentionate in continuare sunt exclusive si valabile. In afara acestor reguli sau conditii mentionate in CTU, vor fi acceptate doar conditii publicate si agreate in scris de catre Perfect-Bid.
 • ne rezervam dreptul de a modifica aceste CTU oricand si fara notificari prealabile sau precizarea unor justificari.
Utilizare Servicii:
 • Perfect-Bid a fost conceput pentru a oferi servicii de promovare a anunturilor de vanzare / cumparare domenii si site-uri web atat persoanelor fizice cat si juridice. Aceste servicii (ce includ inregistrarea, postarea si cautarea de informatii) au caracter GRATUIT, excluzand serviciile de promovare si vizibilitate suplimentara (servicii premium) care sunt optionale si vor avea costuri.
 • informatiile prezente in acest proiect vor fi cu preponderenta incarcate de utilizatorii inregistrati, de aceea NU ne asumam nici o responsabilitate pentru corectitudinea, legalitatea si veridicitatea datelor postate in Perfect-Bid. Vom face totusi monitorizari si demersuri frecvente pentru a pastra un continut cat mai exact, corect si explicit al acestor informatii.
 • nu se permit sub nici o forma publicarea de informatii care pot dauna Perfect-Bid sau altor utilizatori. De asemenea, se interzice utilizarea de publicitate mascata (sau SPAM) prin intermediul anunturilor publicate in site. Corespondenta: Utilizatorii Perfect-Bid isi exprima acordul de a coresponda (receptiona) cu prestatorul prin formele de contact puse la dispozitie. De asemenea, accepta sa primeasca informatii si notificari inclusiv materiale publicitare ale prestatorului sau alte materiale cu scop informativ sau publicitar.
 • plasarea de publicitate : Ne rezervam dreptul de a decide in ceea ce priveste activarea serviciilor de publicitate pe care le oferim. Indiferent de forma de promovare aleasa (publicare banner, servicii oferite anunturilor premium etc) putem decide sa NU publicam anunturi sau bannere ce incalca CTU.
Reguli si acord de utilizare in Perfect-Bid:
 • Functionare: Perfect-Bid reprezinta o piata virtuala in care utilizatorii pot interactiona si pot pune la vanzare sau cumpara domenii si siteuri web. Ofertele active vor fi publicate in diverse locatii din Perfect-Bid, avand un caracter public.
 • utilizatorii care pun la vanzare un domeniu sau site web confirma faptul ca sunt proprietarii acestuia (suplimentar fata de procedurile de verificare pe care le realizam noi) si le pot vinde acelora care ofera un pret multumitor. In situatia domeniilor romanesti (.ro) legislatia in viguare nu permite vinderea acestora de aceea vor fi cesionate cu titlu gratuit alaturi de site-ul web aferent care desigur, va avea un cost.
 • Perfect-Bid sau reprezentantii sai nu isi asuma nici o raspundere asupra eventualelor litigii sau dispute ce pot avea loc dupa o eventuala vanzare, indiferent de cine invoca drepturi asupra domeniului/site-ului sau ale oricarei informatii publicate. De asemenea nu vom lua masuri impotriva utilizatorului care reclama aceste drepturi.
  Totusi, in situatia in care vor exista dispute de proprietate sau litigii, putem izola sau anula anunturile si utilizatorii in cauza, pentru a nu crea situatii similare ulterior.
 • ca si procedura, vanzatorii vor publica anunturi cu informatii reprezentative ale website-urilor sau domeniilor ce doresc sa le vanda, urmand ca ulterior posibilii cumparatori sa liciteze un pret tot mai bun pana cand acesta va fi unul agreat de vanzator.
 • vanzarea se incheie in situatia in care vanzatorul accepta o oferta. Daca ofertele prezentate nu sunt acceptate sau daca acestea expira din punct de vedere a numarului de zile (specificate la adaugarea anuntului), licitatia se va incheia fara vanzare.
 • Transfer: Transferul domeniilor si website-urilor nu intra in responsabilitatea Perfect-Bid! Eventualele discutii sau situatii particulare vor fi rezolvate intre cumparatori si vanzatori. In situatia in care se discuta doar de o vanzare de domenii, aceasta se poate realiza doar prin realizarea de catre vanzator si a unui site (minimal cel putin), accesibil online, chiar prezentat pe orice fel de suport de stocare.
  Momentan in Perfect-Bid nu exista un sistem de escrow prin care sa transferul de date si proprietate sa fie asistat si garantat.
 • Plati: Perfect-Bid pune la dispozite un sistem complet gratuit atat pentru vanzator cat si pentru cumparator. Totusi, in situatia in care vanzatorii vor dori promovare suplimentara a anunturilor publicate, pot apela la serviciile comerciale premium. Aceste servicii vor oferi facilitati de vizibilitate sporita fata de cele afisate gratuit si desigur vor avea costuri de promovare. Lista completa a serviciilor premium este accesibila tuturor membrilor Perfect-Bid.
 • in momentul apelarii la cel putin un serviciu premium, Perfect-Bid va solicita informatii de identificare personala sau juridica, informatii care vor fi utilizate pentru a putea emite factura. Clientii vor prelua raspunderea pentru informatiile prezentate, iar in cadrul persoanlor juridice se va emite factura pe datele furnizate. La randul sau, Perfect-Bid nu va utiliza aceste informatii decat cu acest scop.

  Nu ne asumam nici o raspundere daca informatiile sunt incomplete, incorecte sau ireale!
 • Perfect Bid pune la dispozitie mai multe forme de plata, pentru a facilita accesul la aceste servicii. Functie de fiecare din acestea, serviciile se vor activa doar dupa confirmarea intrarii banilor in conturile prestatorului de servicii. Functie de modalitatea de plata, este posibil ca sa existe un timp de procesare, durata in care NU vor fi activate serviciile achizitionate.
Inregistrarea in Perfect-Bid:
 • accesul la Perfect-Bid este public insa orice interactivitate (publicare anunturi, plasare oferte, comentarii etc) se va realiza doar dupa inregistrarea in acest proiect. Astfel vom avea acces mai rapid la informatii si vom putea actiona impotriva celor care nu respecta ceilalti utilizatori ai site-ului, sau incalca invre-un fel buna desfasurare a proiectului. Vom actiona fara notificare prealabila in momentul in care CTU vor fi incalcate.
 • procedura de inregistrare este una simpla si logica, iar imediat dupa aceasta veti primi un email de confirmare pe care va rugam sa il accesati pentru a activa contul dvs. Odata cu aceasta acceptare de inregistrare, vizitatorul devine utilizator inregistrat si informatiile acestuia vor fi stocate in baza de date Perfect-Bid si acesta va prelua toate drepturile sau obligatiile ce i se cuvin.
Limitarea / Excluderea responsabilitatii:
 • procedura de inregistrare este una simpla si logica, iar imediat dupa aceasta veti primi un email de confirmare pe care va rugam sa il accesati pentru a activa contul dvs. Odata cu aceasta acceptare de inregistrare, vizitatorul devine utilizator inregistrat si informatiile acestuia vor fi stocate in baza de date Perfect-Bid si acesta va prelua toate drepturile sau obligatiile ce i se cuvin.
 • continuturile ce deriva din accesarea linkurilor externe (publicate in Perfect-Bid) nu au legatura cu scopul acestui proiect si nu ne asumam nici o raspundere pentru acesta (aici includem linkuri externe ce fac referire la site-uri ce contin virusi, sau contin continut ilegal etc).
  Toate raspunderea asupra acestora revine utilizatorilor care le-au publicat in scop comercial sau personal.
 • toate numele de produse, denumirile de produse si siglele care apar pe aceasta pagina web si care sunt marci comerciale inregistrate raman proprietate respectivilor proprietari de drept. De asemenea, drepturile de autor si drepturile de alt gen sunt recunoscute si fara specificatii mai detaliate. Daca aveti nelamuriri, va rugam sa ne trimiteti un mesaj pentru a putea clarifica rapid chestiunea si pentru a putea remedia eventualele deficiente neintentionate.
 • nu ne asumam nici un fel de raspundere pentru situatia in care producem voluntar sau involuntar daune directe, previzibile sau contractuale. Limitarea raspunderii, se extinde si in cazul pretentiilor de orice fel pe care le pot avea utilizatorii acestui site in legatura cu calitatea serviciilor pe care ne straduim sa fie cat mai bune.
 • utilizatorii preiau intreaga raspundere in ceea ce priveste corectitudinea informatiilor inregistrate. Acestia se obliga sa furnizeze informatii exacte si reale. De asemenea se obliga ca prin continutul publicat sa nu incalce drepturile de proprietate intelectuala si drepturile de autor ale tertilor. In situatia in care Perfect-Bid este acuzat asupra incalcarii acestor reguli, utilizatorii preiau intreaga raspundere juridica si comerciala. Informatiile inregistrate de utilizatori vor fi publicate intr-un mediu virtual (pe internet) insa incalcarea conditiilor sus mentionate poate avea efecte penale si/sau comerciale.
Utilizarea continutului si protectia informatiilor:
 • Perfect-Bid va publica si stoca anumite date personale pentru o buna gestionare a licitatiilor sau pentru a putea crea un cadru juridic (in contextul apelarii la serviciile premium unde apar si plati/facturi). In acest sens, utilizatorii vor renunta la instiintarea conform legii privind Protectia Datelor cu carácter personal (Legii nr. 677/2001  ). Toate aceste date pe care le memoram si procesam in activitatea acestui website, vor respecta Legea privind protejarea datelor si Legiea privind protejarea datelor fata de utilizarea in scopuri comerciale, publicitare sau de cercetare.
 • in orice moment puteti solicita o corectare, anulare si / sau stergere gratuita si rapida a datelor memorate. Procedura in acest sens este foarte simpla: apelarea sectiunii de contact:
 • odata cu inregistrarea utilizatorii confirma faptul ca permit utilizarea datelor personale solicitate in scopuri de cercetare a pietei, promovare sau opinie publica, dar pot in orice moment revoca aceste permisiuni prin simpla solicitare scrisa la formularul de contact al Perfect-Bid.
Dreptul de autor. Competenta judecatoreasca:
 • Perfect-Bid.ro reprezinta o aplicatie web a SC Media Serv SRL si este din punct de vedere al drepturilor de autor protejata pentru toate componentele sale (concept, grafica, imagini, baza date, algoritm programare, denumire project/domeniu). In acest sens un vor fi permise multiplicari sau prelucrari asemanatoare care vor prelua informatii sau date din acest proiect (att dpdv comercial cat si personal). Orice incalcare a acestei obligatii (inclusiv prelucrare, multiplicare, distribuire sau redare sub orice forma) utilizata in scop comercial sau personal reprezinta o incalcare a drepturilor de autor si constituie o infractiune ce va genera efecte secundare severe (inclusiv implicarea de despagubiri).
 • in cazul aparitiei unor situatii conflictuale se va incerca o conciliere amiabila. Daca nu se va gasi o solutionare se va apela la instantele judecatoresti competente..
Confirmare luare la cunostiinta:
 • Odata cu inregistrarea pe acest site, utilizatorii iau la cunostiinta si accepta termenii de utilizare ai acestui site precum si regulamentul. In situatia in care nu respectati acesti termeni sau regulamentul site-ului, vom actiona prin suspendarea sau anularea conturilor ce incalca aceste reguli.
Forta majora:
 • Perfect-Bid este un proiect publicat pe internet si se doreste a avea caracter permanent. In situatia in care din diverse cauze obiective sau subiective vor exista intreruperi temporare de functionare (indiferent daca sunt datorate lucrarilor de intretinere sau altor defectiuni neprevazute), precum si in cazul fortei majore, furnizorul acestui serviciu online NU poate raspunde din punct de vedere comercial, juridic sau alt fel din aceasta pricina.
 • nu ne asumam nici o responsabilitate pentru imposibilitatea de a presta obligatiile prevazute in acesti termeni si conditii, din cauze subiective sau obiective (conditii meteorologice nefaborabile, actiunea exterioara a diversi factori, calamitati etc).